Jungle Overdekt

Een geweldig leuk overdekt springkussen voor uw kinderen en hun vriendjes, eenvoudig te plaatsen in uw achtertuin of onder een carport. U kunt het springkussen op iedere doordeweekse dag huren voor 70 Euro, of zelfs het hele weekend voor dezelfde prijs: 70 Euro!! Wilt u het springkussen langer huren? Voor iedere dag langer, betaalt u bij ons slechts de halve prijs! <br><br> Het springkussen is overdekt en uiterst goed bestand tegen regen. Het feest kan dus altijd doorgaan!

Specificaties:

oppervlakte : 11.7 m2
afmetingen : 390 x 300 x 210 cm (l.b.h.)
afmetingen in tas : Grotere auto (stationwagon)
materiaal : 650 g/m2 PVC
veiligheid : Certificaat van Goedkeuring
gewicht : 75 kg
nettoblower : 1,1 KW - 1,5 HP
gewicht blower : 17 kg

 
 

Let op: wij hebben 2 Circussen beschikbaar. Op de agenda rechts ziet u alleen de beschikbaarheid van Jungle Overdekt #1. U kunt hieronder de beschikbaarheid van Jungle Overdekt #2 ook controleren

 

Reserveer ReserveerBeschrijving:

Het kussen is binnen een minuut opgeblazen en er is ruimte voorwel10 kinderen (afhankelijk van leeftijd) tegelijk in het springkussen!Het springkussen wordt geleverd in een draagtas welke in een stationwagon past! U dient dus wel met een grotere auto te komen om teleurstellingen te voorkomen!U dient het springkussen wel op een grondzeil te plaatsen. Deze kunnen wij er ook bij leveren.

Zet u de pomp en het kussen wel even stevig vast met de bijgeleverde haringen?Wij adviseren het springkussen op gras te plaatsen. Lukt dit niet? Dan dient u toch het springkussen op een of andere manier vast te zetten.

 

Zet u de pomp en het kussen wel even stevig vast met de bijgeleverde haringen? Wij adviseren het springkussen op gras te plaatsen. Lukt dit niet? Dan dient u toch het springkussen op een of andere manier vast te zetten.

LuchtkussensAgenda Jungle Overdekt*:


*) Dit is actuele informatie. Liever niet bellen voor vragen over beschikbaarheid. U kunt deze gewoon hier opvragen. "Oranje" betekent bezet.