Kabouter

Ons paradepaardje!! Een geweldig leuk overdekt springkussen met een obstakel aan de binnenkant en een leuke glijbaan aan de voorkant!! Het is een geweldig springkussen voor verjaardagsfeestjes, straatfeestjes en eventueel op een iets groter evenementen. <br> U kunt het springkussen op iedere doordeweekse dag huren voor 75 Euro, of zelfs het hele weekend voor dezelfde prijs: 75 Euro (behalve in aug/sept)!! Wilt u het springkussen langer huren? Voor iedere dag langer, betaalt u bij ons slechts de halve prijs! <br><br> Het springkussen is overdekt en uiterst goed bestand tegen regen. Het feest kan dus altijd doorgaan!

Specificaties:

oppervlakte : 8 m2
afmetingen : 410 x 230 x 240 cm (l.b.h.)
afmetingen in tas : Grotere auto (stationwagon)
materiaal : 650 g/m2 PVC
veiligheid : Certificaat van Goedkeuring
gewicht : 80 kg
nettoblower : 1,1 KW - 1,5 HP
gewicht blower : 17 kg

 
 Beschrijving:

Het kussen is binnen een minuut opgeblazen en er is ruimte voor wel 6-8 kinderen (afhankelijk van leeftijd) tegelijk in het springkussen, maar er is veel doorloop op en rond het kussen door de glijbaan!! Het springkussen wordt geleverd in een draagtas welke in een stationwagon past! U dient dus wel met een grotere auto te komen om teleurstellingen te voorkomen! U dient het springkussen ook op een grondzeil te plaatsen. Deze kunnen wij er ook bij leveren.

Wij adviseren het springkussen op gras te plaatsen. Lukt dit niet? Dan dient u toch het springkussen op een of andere manier vast te zetten met touw zonder het springkussen te beschadigen. Let op: het kussen moet DROOG EN SCHOON worden geretourneerd, anders moeten we 25 euro van de borg inhouden voor de schoonmaakkosten.

 

Zet u de pomp en het kussen wel even stevig vast met de bijgeleverde haringen? Wij adviseren het springkussen op gras te plaatsen. Lukt dit niet? Dan dient u toch het springkussen op een of andere manier vast te zetten.

LuchtkussensAgenda Kabouter*:


*) Dit is actuele informatie. Liever niet bellen voor vragen over beschikbaarheid. U kunt deze gewoon hier opvragen. "Oranje" betekent bezet.