Ridder Glijbaan

Een geweldig leuke springkussen voor uw kinderen en hun vriendjes, eenvoudig te plaatsen in uw achtertuin of onder een carport. U kunt het springkussen op iedere doordeweekse dag huren voor 55 Euro, of zelfs het hele weekend voor dezelfde prijs: 55 Euro!! Wilt u het springkussen langer huren? Voor iedere dag langer, betaalt u bij ons slechts de halve prijs!

Specificaties:

oppervlakte : 10.8 m2
afmetingen : 310 x 350 x 265 cm (l.b.h.)
afmetingen in tas : Grotere auto (banken plat)
materiaal : 650 g/m2 PVC
veiligheid : Certificaat van Goedkeuring
gewicht : 65 kg
nettoblower : 1,1 KW - 1,5 HP
gewicht blower : 17 kg

 
 Beschrijving:

Het kussen is binnen een minuut opgeblazen en er is ruimte voor 4 - 5 kinderen tegelijk in het springkussen, maar door de leuke glijbaan is de doorloop meestal wel hoog! Er spelen met gemak 8 kinderen tegelijkertijd op en rond het kussen. Het springkussen wordt geleverd in een draagtas welke in een stationwagon past! U dient dus wel met een grotere auto te komen om teleurstellingen te voorkomen! U dient het springkussen ook op een grondzeil te plaatsen. Deze kunnen wij er ook bij leveren. Houd ook rekening met een extra 2.50m aan de achterkant voor de ruimte van de blower.

Zet u het kussen wel even stevig vast met de bijgeleverde haringen? Wij adviseren het springkussen op gras te plaatsen. Lukt dit niet? Dan dient u toch het springkussen op een of andere manier vast te zetten.

 

Zet u de pomp en het kussen wel even stevig vast met de bijgeleverde haringen? Wij adviseren het springkussen op gras te plaatsen. Lukt dit niet? Dan dient u toch het springkussen op een of andere manier vast te zetten.

LuchtkussensAgenda Ridder Glijbaan*:


*) Dit is actuele informatie. Liever niet bellen voor vragen over beschikbaarheid. U kunt deze gewoon hier opvragen. "Oranje" betekent bezet.