Circus

Een geweldig leuke springkussen voor uw kinderen en hun vriendjes, eenvoudig te plaatsen in uw achtertuin of onder een carport. U kunt het springkussen op iedere doordeweekse dag huren voor 60 euro, of voor dezelfde prijs zelfs het hele weekend! <br><br>Wilt u het springkussen langer huren? Voor iedere dag langer betaalt u bij ons slechts de halve prijs!

Specificaties:

oppervlakte : 11.7 m2
afmetingen : 390 x 300 x 210 cm (l.b.h.)
afmetingen in tas : Grotere auto (stationwagon)
materiaal : 650 g/m2 PVC
veiligheid : Certificaat van Goedkeuring
gewicht : 75 kg
nettoblower : 1,1 KW - 1,5 HP
gewicht blower : 17 kg

 
 

Let op: wij hebben 2 Circussen beschikbaar. Op de agenda rechts ziet u alleen de beschikbaarheid van Circus #1. U kunt hieronder de beschikbaarheid van Circus #2 ook controleren

 

Reserveer ReserveerBeschrijving:

Het kussen is binnen een minuut opgeblazen en er is ruimte voor 7of 8 kinderen tegelijk in het springkussen.
Het springkussen wordt geleverd in een draagtas welke in een stationwagon past! U dient dus wel met een grotere auto te komen om teleurstellingen te voorkomen! Plaats het springkussen op een grondzeil, dat wij er ook bij leveren.

Zet u de pomp en het kussen wel even stevig vast met de bijgeleverde haringen? Wij adviseren het springkussen op gras te plaatsen. Lukt dit niet, dan dient u het springkussen toch op een of andere manier vast te zetten.

 

Zet u de pomp en het kussen wel even stevig vast met de bijgeleverde haringen? Wij adviseren het springkussen op gras te plaatsen. Lukt dit niet? Dan dient u toch het springkussen op een of andere manier vast te zetten.

LuchtkussensAgenda Circus*:


*) Dit is actuele informatie. Liever niet bellen voor vragen over beschikbaarheid. U kunt deze gewoon hier opvragen. "Oranje" betekent bezet.