Het Kasteel

Een geweldig leuk springkussen voor uw kinderen en hun vriendjes, eenvoudig te plaatsen in uw achtertuin of onder een carport. U kunt het springkussen op iedere doordeweekse dag huren voor 40 Euro, of zelfs het hele weekend voor dezelfde prijs: 40 Euro!! Wilt u het springkussen langer huren? Voor iedere dag langer, betaalt u bij ons slechts de halve prijs!

Specificaties:

oppervlakte : 8.16 m2
afmetingen : 240 x 340 x 263 cm (l.b.h.)
afmetingen in tas : Iedere auto
materiaal : 650 g/m2 PVC
veiligheid : Certificaat van Goedkeuring
gewicht : 39 kg
nettoblower : 1,1 KW - 1,5 HP
gewicht blower : 17 kg

 
 Beschrijving:

Het kussen is binnen een minuut opgeblazen en er is ruimte voor 4 - 5 kinderen tegelijk in het springkussen. Het springkussen wordt geleverd in een draagtas welke in een stationwagon past! U dient dus wel met een grotere auto te komen om teleurstellingen te voorkomen! U dient het springkussen ook op een grondzeil te plaatsen. Deze kunnen wij er ook bij leveren.

Zet u de pomp en het kussen wel even stevig vast met de bijgeleverde haringen? Wij adviseren het springkussen op gras te plaatsen. Lukt dit niet? Dan dient u toch het springkussen op een of andere manier vast te zetten.

 

Zet u de pomp en het kussen wel even stevig vast met de bijgeleverde haringen? Wij adviseren het springkussen op gras te plaatsen. Lukt dit niet? Dan dient u toch het springkussen op een of andere manier vast te zetten.

LuchtkussensAgenda Het Kasteel*:


*) Dit is actuele informatie. Liever niet bellen voor vragen over beschikbaarheid. U kunt deze gewoon hier opvragen. "Oranje" betekent bezet.