Mini Jungle

Een geweldig leuk klein springkussentje voor uw kinderen en hun vriendjes, eenvoudig te plaatsen in uw achtertuin of onder een carport. U kunt het springkussen op iedere doordeweekse dag huren voor 40 euro, of zelfs het hele weekend voor dezelfde prijs!! Wilt u het springkussen langer huren? Voor iedere dag langer betaalt u bij ons slechts de halve prijs!

Specificaties:

oppervlakte : 5.3 m2
afmetingen : 2.30 x 2.30 x 2.50 cm (l.b.h.)
afmetingen in tas : Grotere auto (stationwagon/bank plat)
materiaal : 650 g/m2 PVC
veiligheid : Certificaat van Goedkeuring
gewicht : 45 kg
nettoblower : 1,1 KW - 1,5 HP
gewicht blower : 17 kg

 
 

Let op: wij hebben 2 Circussen beschikbaar. Op de agenda rechts ziet u alleen de beschikbaarheid van Mini Jungle #1. U kunt hieronder de beschikbaarheid van Mini Jungle #2 ook controleren

 

Reserveer ReserveerBeschrijving:

Het kussen is binnen een minuut opgeblazen en er is ruimte voor 4 - 6 kinderen tegelijk in het springkussen. Het springkussen wordt geleverd in een draagtas die in een stationwagon past! U dient dus wel met een grotere auto te komen om teleurstellingen te voorkomen! U dient het springkussen ook op een grondzeil te plaatsen. Deze kunnen wij er ook bij leveren.

Zet u de pomp en het kussen wel even stevig vast met de bijgeleverde haringen? Wij adviseren het springkussen op gras te plaatsen. Lukt dit niet? Dan dient u toch het springkussen op een of andere manier vast te zetten.

Het springkussen is overdekt en kan goed tegen water. Het moet echter wel DROOG ingeleverd worden, anders worden de droogkosten met de borg verrekend.

 

Zet u de pomp en het kussen wel even stevig vast met de bijgeleverde haringen? Wij adviseren het springkussen op gras te plaatsen. Lukt dit niet? Dan dient u toch het springkussen op een of andere manier vast te zetten.

LuchtkussensAgenda Mini Jungle*:


*) Dit is actuele informatie. Liever niet bellen voor vragen over beschikbaarheid. U kunt deze gewoon hier opvragen. "Oranje" betekent bezet.