Sponsoring

U wilt een springkussen gebruiken voor een evenement in Amersfoort en omstreken waar veel mensen komen en u hebt een 'goede doel' inslag voor kinderen (dus niet uw eigen portemonnaie)? Wij zijn dan graag bereid u een springkussen in bruikleen te geven.

Let op: wij sponsoren niet iedereen en hebben duidelijke richtlijnen: alleen doelen voor kinderen die het om welke reden dan ook heel goed kunnen gebruiken. Wij sponsoren nooit met geld of voor advertenties e.d. Contact hierover wordt echt niet op prijs gesteld. Wij kunnen die tijd goed besteden aan kinderen die het echt nodig hebben.

Wij vragen meestal wel iets terug, bijvoorbeeld wat promotie van onze naam (facebook, huren.nl) en wellicht kijken naar andere mogelijkheden die u heeft? Dat lijkt ons een kleine moeite en u kunt gebruik maken van onze springkussens.

Neemt u contact met ons op via het contactformulier?

 

Wie sponsoren wij al?

Benefiet Verloskundigenpraktijk Pala

Verloskundigenpraktijk Pala uit Amersfoort organiseert 6 juni een benefiet dag. Deze dag zullen wij de samenwerking vieren waarbij wij een verbintenis aangaan met een Zuid Afrikaanse clinic die verloskundige zorg in de sloppenwijken van Jeffrey's Bay verzorgt. Klik hier voor meer informatie.

 

 


 

 

 

 Duchenne Heroes Als je met Duchenne Spierdystrofie (Duchenne Muscular Dystrophy) wordt geboren, breken je spieren langzaam af en word je steeds minder sterk. Duchenne komt met name voor bij jonge jongens. Wij sponsoren Spinning op de Brink in Baarn, waar geld opgehaald wordt voor dit goede doel. Klik hier voor de Facebook pagina van het evenement.

 

Kiwanis Amersfoort Een service-organisatie welke zich inzet voor het belang van het kind. Middels diverse (hands-on) acties (onder andere te zien op  www.kiwanisamersfoort.nl) proberen zij zoveel mogelijk kinderen een onbezorgde jeugd te bezorgen. Het gaat om kinderen in onze eigen omgeving alsmede kinderen uit ontwikkelingslanden. Wij sponsoren het lustrumfeest op zaterdag 14 september.

 

 

Kindercentrum De Ster Kindercentrum De Ster is een dagbesteding voor kinderen met een ontwikkelingsachterstand, meervoudige of verstandelijke beperking. 4 weken lang komen er een aantal kinderen van groep 8 van OBS Vleuterweide langs op Kindercentrum De Ster. Zij worden gekoppeld aan een kind van Kindercentrum De Ster.

Zo leren de kinderen elkaar beter te kennen en kijken de basisschoolkinderen anders naar het kind wat op Kindercentrum De Ster zit. Na die 4 weken is er een gezamenlijke dag voor de kinderen van Kindercentrum De Ster en de kinderen van groep 8 van OBS Vleuterweide. Hier gaan zet Jumping Joe zich natuurlijk graag voor in met springkussens!

 

 

Kidsproof Amersfoort Wij werken nauw samen met Kidsproof Amersfoort omdat er veel cohesie is tussen deze leuke organisatie en wij! Op www.kidsproof.nl vind je het meest complete overzicht van kinderactiviteiten in Amersfoort en omgeving! Iedere klant bij ons krijgt een mooie folder mee van Kidsproof.nl

 

 

Crackerjacks Heren 3
Wij zijn trots op de sponsoring van het 3e herenteam van basketbalvereniging Crackerjacks uit Amersfoort. Het volledige team is in hoogkwalitatieve, reversible tenues gestoken. Ze zijn zelfs goed op weg naar het kampioenschap in hun competitie! Go Joe! Crackerjacks Basketbal H3


 

 

SMs
Voor de landelijke familiedag (dag voor kinderen met het Smith Magenis syndroom, hun broertjes, zusjes en ouders) sponsoren wij een springkussen op 24 mei in Zeewolde. Kinderen met het Smith Magenis syndroom hebben een verstandelijke beperking en gedragsproblemen.Op een springkussen kunnen zij hun energie kwijtraken op een voor hen leuke manier.


 

 

Young in Prison
Op 8 juni wordt er een evenement georganiseerd om het goede doel Young In Prison te steunen. Enkele leerlingen van het Trias College Amersfoort organiseren een 'kermis' en Jumping Joe plaatst een gratis 11 in 1 Playcenter. Young in Prison (YiP) biedt kinderen in gevangenissen uitzicht op een toekomst in vrijheid. Lees hier meer over Young in Prison


 

 

Bouwdorp
Ook dit jaar wordt in de Amersfoortse wijk Nieuwland weer "Bouwdorp Nieuwland" georganiseerd. Voor de achtste keer zullen ook dit jaar ca 200 kinderen uit de groepen 5 tm 8 van de Nieuwlandse scholen hun best doen om de mooiste hut te bouwen.... Klik hier om meer te lezen.
Jumping Joe heeft hier een overdekte Jungle geplaatst!


 

 

Vakantieweek Asielzoekers
Om niet te zwaar op een beperkt budget te drukken voor een vakantieweek voor kinderen van asielzoekers wil Jumping Joe graag een springkussen sponsoren!

 

Neemt u contact op met Jumping Joe (033 - 303 0890). Let op: het afhalen van de springkussens dient wel te gebeuren op de reguliere afhaaltijden en er moet wel borg achtergelaten worden bij het afhalen van het springkussen

LuchtkussensEen springkussen in uw achtertuin een goed idee vanaf slechts 45 euro!! Altijd een feest!!